23 november 2009

Oförståeliga ting del 3:
"Du har jobbat/gått i skolan hela dagen och är på väg hem. Dagen har varit bekymmersfri och du har inte varit med om något besvärligt alls. Det är lugna gatan, fina fisken, klappat och klart, you name it. Plötsligt inträffar det. Det största mysteriet av alla mysterier som existerar. Du är på väg att låsa upp dörren och letar efter nycklarna i fickan, när du plötsligt blir extremt kissnödig. Från noll till hundra på en millisekund. Du bara måste få upp dörren, men av någon oförståelig anledning så är din gode vän nyckelknippan extra besvärlig och öppningsmomentet tar betydligt längre tid än vanligt. När du äntligen fått upp den förbannade dörrjäveln så finns det ingen tid att förlora. Toaletten - here I come!"

Personlig åsikt:
Detta är mongolidiskt. Detta inträffar antagligen bara för att Gud inte har något bättre för sig. Det finns ingen annan anledning. Varför, Herre, varför?! Du kan väl åtminstone vänta i trettio ynkliga sekunder nästa gång...

1 kommentar:

ms australia sa...

Glöm inte jackan som alltid ligger i ett strul i något hörn för man har inte tid att ta av sig den ordentligt. Om man ens hunnit ta av sig den.