25 juni 2009

mor 51 år

Idag fyllde min mor Carina 51 år. Därför blev det traditionsenligt en uppvaktning signerat de bekanta. Här följer en resa genom kvällen i bildform:

Födelsedagsbarnet satte sig tidigt till rätta på altanens piedestal - "solstolen". Där inväntade hon undersåtarnas gåvor med belåtenhet. Med all rätt, dagen till ära!

Malin med dotter var först på plats för att uppvakta sin uppföderska.

Evelina tyckte det var roligt att mormor fyllde år - det bjöds ju på bullar! "Varje bulldag är en födelsedag", som Evelina brukar säga till mig när ingen annan hör.

Födelsedagsbarnets syster, Birgitta aka "Gittan" tittade förbi och njöt av Matfors exotiska väder. Titta bara hur glad hon är!

Växter var en populär gåva. Signerad har dock stora problem att skilja på arter och väljer medvetet att ligga lågt på den fronten. Blomma som blomma, liksom...

Kaffe och diverse kaffebröd - ständigt återkommande på kalas.

Evelina blev rastlös och chillade lite i dörröppningen...

...men att gunga, det är grejer det!

Mors broder Stefan njöt av födan. "Förbaskat god vätska!", tänkte han nog för sig själv när han synade innehållet i koppen.

Vad Stefans fruga Rose-Marie tyckte om födan är oklart i skrivande stund, men umgänget kunde hon åtminstone inte klaga på minsann!

Sist men inte minst dök Ann-Britt och Sune (som inte lyckades fastna på bild) upp och kalaset kunde fortskrida i lugnan ro.

---

En trevlig dag som bland annat innehöll ett besök på Arbetsförmedlingen för mig personligen. Nu väntar man bara på att pengarna ska rulla in som dom ska i september, om man inte får jobb någonstans förstås. =) Vad desperat man låter...

Over and out.

/ M

Inga kommentarer: