10 april 2010

Hej hej hallå bloggboken.

Igår var det partaj. Vi träffades i Kjellas (läs: Fredrik Kjellbergs) lägenhet för lite mys och gos innan det bar av ner mot staden. 75% av herrskapet drog på Stadshuset för att lyssna på Hästpojken och resterande människor (jag, Adam och Alé Anderson) gick på Irish istället. Marra Modin, han åkte hem kvart över ett han. Galning.

När vi spatserade Sundsvalls gator för att nå fram till vår destination mötte vi Challe Berglund och hans fru som var på väg hem från Bishops. Charles var på väldigt bra humör men svarade inte på min fråga om det blev Modo nästa säsong. Han flinade bara och önskade oss en trevlig kväll till Alles stora förtret. "Fan, jag glömde fråga vart han ska ta vägen nästa säsong!", jämrade sig den unge 19-åringen. "Och varför skrek jag ''Kjellaaa!" till honom för..?!".

Hur som haver. På Irish var vi ungefär i tio minuter. Adam hann spela bort en hundring på Black Jack innan vi insåg att Irish var dött som graven så vi bestämde oss för att mätta vara magar på Max istället. Sagt och gjort, en trevlig måltid avrundades med att Fredrik Broman skjutsade hem tre vilsna själar till byn igen.

Citat från kvällen:
"Är du dum i huve ellää?!"
- Berusad och aning halt kvinna i 40-årsåldern till Adam utanför Irish.

"Kjella!! Kjellaaaa!!!"
- Alexander Andersson till Charles Berglund.

"Naaaw"
- Charles Berglunds fru till Alexander när den gode "Alle" uttryckte sin önskan om att få se Charles i Timrås bås även nästa säsong.

---

Om tre timmar är det tekning i Ljustadalens sporthall, Dynamo Matfors mot Norrvidden. Dags för en trea nu!

Ciao.

Inga kommentarer: