24 april 2009

giftigt kreativt

Idag packade vi ihop vår utrustning och begav oss till Norrporten Arena på nyo. Klockan 18.06 löste vi in oss och började vandra upp mot tv-sektionen. Väl på plats insåg vi att TV4 lagt beslag på allt nödvändigt utrymme och vi fick skamset vandra ner för trapporna igen.

Klockan 18.24 ringde vi till Lars och bad honom komma och tala om för oss var vi kunde stå och filma. "Jag är på väg ner för trapporna nu, ska prata med TV4. Gå ingenstans!", sade han. Klockan 18.57 kom nyss nämnde Lars med en kopp kaffe och konstaterade att han glömt bort oss.

Eftersom vi inte får filma matchsekvenser (kul...) så fick vi filma något annat istället. I detta fall ingenting. Vi försökte med Patronerna och avbytarbåsen. Inte särskilt roligt att kolla på. Efter en halvlek gav vi upp, gick och satte oss på läktaren och avnjöt andra halvlek med Pontus Stark istället. 2-0 och Assyriska var sorgligt uddlösa.

Imorgon är det fredag och det gillar jag. Kanske blir det så att man drar in på Dragons mot Solna? Den som lever får se.

I'll be back.

/ M

Inga kommentarer: