11 januari 2009

metso cup

Idag har det varit Metso Cup i Nordichallen hela dagen. Klev upp 07.10 för frukost för att sedan påbörja avfärden mot Nordic. Vi spelade fyra matcher:

Matfors IF - Alnö IF 1-5
Kommentar: Bjöd på ett par, tre billiga mål och segersiffrorna för Alnö blev för stora. För snälla och tama bakåt innebar bekväm Alnöseger. Stefan Jonsson stolt reduceringsskytt.

Lucksta IF - Matfors IF 6-0
Kommentar: Lucksta tog ledningen med 1-0 efter en minut på en drömträff och efter det så var matchen jämn tills tvåan kom. Med tio minuter kvar gjorde LIF fyra mål och segersiffrorna blev för stora på nyo sett till matchbilden. Lucksta ställde upp med ett gäng riktigt duktiga A-lagsspelare, tyvärr..

Sund IF - Matfors IF 5-0
Kommentar: Medelpads tärdaste lag fick ett billigt förstamål efter frispark och som vanligt så rann siffrorna iväg eftersom vårt försvarsspel lämnade mer att önska.

Matfors IF - Indals IF 6-1
Kommentar: Som komplettering för de tidigare nederlagen så körde vi över Indal som inte hade något att sätta emot. Målskyttar: Jocke Liif 3, Phille, jag, Stefan Jonsson.

Summa sumarum: Började svagt men avslutade bra. Rolig match mot Indal som man fick ytor att trixa mot.

Imorgon är det skola. Gaaaah. Jag vill inte.