9 december 2009

Oförståeliga ting del 4:
"Du är på en skola/restaurang/mack/något liknande och känner för att gå på toaletten en stund. Antingen är du kissnödig eller så känner du dig allmänt smutsig om händerna och bestämmer dig därför att du ska tvätta dina små tassar rena och fina. När du smörjt in dem med tvål och vatten så är det dags för den stora finalen. Torkningen. Det är här fascinationen äger rum. Du sliter ut en hel drös handservetter, förmodligen mellan fem och sex, kanske sju stycken servetter! Ska sanningen fram klarar man sig säkert på två eller tre, men någonstans i din hjärna är du inprogrammerad på att ta så många som möjligt. Överdrivet många, helt enkelt. Girigt."

Personlig åsikt:
Detta gör jag för att det känns bra. Jag gillar inte bakterier och det känns bra att ta så mycket som möjligt. Det är psykiskt helt enkelt. Den första handservetten är värst, tänk vad många smutsiga fingrar som har pillat på den. Värst är det när man ser att någon med blöta fingrar har varit och fingrat där. Möjligheterna till att hitta en torr yta blir dessutom större med desto fler servetter vilket är ett stort plus. Dessutom är det roligt att stoppa ner alla i papperskorgen efteråt, det ser så maffigt ut.

1 kommentar:

Denice sa...

I vissa fall är till och med sju en underdrift.. Det går sjukt mycket fortare att få händerna torra, där har du svaret. Istället för att mesa på med en åt gången. Man vet att det behövs många, lika bra att slita ut dom på en gång.