13 september 2008

dagen & morgondagen

Här kommer en summering av dagen:
Började klockan 10.00 med Svenska B och slutade dagen när den lektionen tog slut, dvs 11.30. Fredagarna är inte dåliga, om man säger så =)
Tog 12.05-bussen hem och fick sedan besök av den gode Joel Falk runt klockan två. Vi surfade lite på Youtube för att sedan bege oss till Martin Modins barndomshus vid elljusspåret. Där vankades det innebandy i familjen Modins stall. Joel kände sig nämligen ringrostig i kassen och ville därför ha lite skott på sig innan morgondagens match mot Oldies but Goldies i Korpen.

Där spenderade vi resten av kvällen med både innebandy och pingpong innan vi (eller jag egentligen) blev chipssugna och drog iväg till Statoil för att inhandla nödvändig proviant. Med ett stort smil på läpparna köpte vi det vi skulle, klev vi in i bilen i den 6-gradiga värmen, åkte hem till sitt eget hus och kvällen var över för denna gång.

Imorgon är det korpmatch som jag tidigare nämnt mot Oldies but Goldies. Vet ingenting om motståndet, hoppas de inte är allt för överjävliga mot oss. Skulle sitta fint med en till trea trots vårt desarmerade manskap. 6 tappra pojkar + målvakt är vår trupp imorgon. Men vi är unga och krya och det är trots allt roligt att spela mycket så varför klaga =)

Tänkte avsluta detta inlägg med ytterligare en video. Har inte varit något stort fan av Metallica men denna låt kan jag inte undgå att lyssna flera gånger om på.



Må väl, och adjö.

/ M

Inga kommentarer: